VW leasing til private og erhverv

Vi fandt 1 biler til dig

Har vi ikke bilen du søger, finder vi den til dig.
Kontakt os for en uforpligtende snak.
Biler kan fremvises efter aftale. 

Kontakt os

Volkswagen leasing

- Das Auto
VW er kendt for at producere biler, der passer til alle behov, fra den smarte bybil til den muskuløse SUV.
Hos Scanleasing fokuserer vi på komfortable familiebiler og SUV, der med plads, høj komfort og solide køreegenskaber er gode allround-biler, som passer til både familien og biliste, som kører mange erhvervskilometer.
Varierende udstyr som fartpilot, parkeringssensor, bakkamera, navigation og kørecomputer gør bilerne behagelige til lange ture og øger din sikkerhed.
Klik på billederne for at se den enkelte bils fulde udstyr og ekstraudstyr.

Hos Scanleasing tilbyder vi dig fleksible leasingaftaler, erfaren rådgivning og præcis den bil, som du drømmer om. 
Vi skræddersyer alle vores leasingaftaler, så de passer til netop dine ønsker og behov. Hos os kan du få en leasing periode på alt fra 1 måned til 3 år, og du kan få en sommer-aftale samt en vinter-aftale, så du kan køre sportsvogn om sommeren og 4-hjulstrukket om vinteren.

Bestilling af VW

I vores vognpark finder du et begrænset antal af VW-modeller, men via vores store netværk af europæiske forhandlere kan vi anskaffe netop den bil med det udstyr, som du har i tankerne. 
Vi hjælper gerne med prisforhandlingen, hjemtransporten, toldsyningen og danske nummerplader. 
Vi har en lang erfaring med hjemtagning af bestillingsbiler og over 6.000 leasingaftaler bag os, så hos os er din hjemtagning i trygge hænder. 
Læs mere om hjemtagning.

VW's forskellige modeller

Med en VW-familiebil kan du transportere hele familien trygt, komfortabelt og stilfuldt.
 Vi tilbyder et håndplukket udvalg af VW Passat og Touran til dig, der også har brug for ekstra plads til familien.
VW Passat er kendetegnet ved et lavt brændstofforbrug og er udstyret med den nyeste teknologi, der øger køreglæden og gør det nemmere at underholde passagerer - både store og små.

Volkswagens MVP-modeller omfatter bl.a. Sharan, som er en familiebil med ekstra god plads. VW Sharan er noget højere end de andre modeller, hvilket både giver dig bedre oversigt når du kører, men også gør det nemmere at komme ind og ud af kabinen med barnesæder m.m.
Med plads til syv passagerer er du sikker på at kunne få hele familien med, og du kan roligt melde dig som chauffør til fælleskørsel for børnene og deres venner. 
Bilen har også gode trækkeevner, hvis du skal have en trailer, campingvogn eller andet bag bilen.

Det er nemt at falde for Volkswagens SUV Tiguan. Med markante proportioner og et kraftfuldt udtryk ser den godt ud, mens den yder optimalt.
Firehjulstræk og stærke køreegenskaber både on- og offroad sikrer, at du kommer frem, uanset hvor destinationen går til. Tiguan er en forbløffende god all-round bil, der kan opfylde mange funktioner.
Uanset om du privatleaser til et aktivt liv, der ofte foregår uden for asfalterede veje, eller om du skal bruge en solid bil med god plads til erhvervskørsel, så leverer Tiguan.Leasing ved Scanleasing

Scanleasing leaser til private og erhvervsdrivende. 
Vi tilbyder privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og SHORT-LEASING, hvormed vi sikrer os, at du kan få en leasingaftale, som passer til netop dine ønsker og behov. 

Privatleasing gør det økonomisk muligt at køre en større bil, idet du som leasingtager lægger en lavere udbetaling sammenlignet med et traditionelt bilfinansiering. Yderligere er privatleasing den oplagte mulighed hvis du ønsker at skifte bil ofte, og dermed altid køre en nyere bil.

Erhvervsleasing giver virksomheden større finansielt råderum til andre investeringer, idet udbetalingen til firmabilen er lavere end hvis bilen skulle købes kontant. 
Erhvervsleasing giver desuden også fleksibel muligheder for at udskifte firmabilen ved behov.

Splitleasing er oplagt til medarbejdere, som kører mange erhvervskilometer, og som også ønsker at bruge bilen til privat kørsel. Ved splitleasing betaler arbejdstager for den private kørsel, mens arbejdsgiveren betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det medfører at arbejdstageren ikke bliver beskattet af firmabilen, netop fordi arbejdstageren selv betaler for den private kørsel. 
Vi rådgiver gerne om beskatning af firmabil ved splitleasing. 

SHORT-LEASING er din mulighed for at udleve din ultimative bildrøm. Hos Scanleasing kan du eksempelvis lease en Ferrari eller en Lamborghini i en uge og nyde den fornøjelsen, som sådanne luksusbiler medfører.
Læs mere om SHORT-LEASING

Hos Scanleasing finder du passionerede bilentusiaster med et solidt kendskab til branchen og specialistviden. 
Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få den optimale løsning.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.