Porsche leasing - Tysk kvalitet

Vi fandt 2 biler til dig

Har vi ikke bilen du søger, finder vi den til dig.
Kontakt os for en uforpligtende snak.
Biler kan fremvises efter aftale. 

Kontakt os

Porsche leasing

Lad drengedrømmen gå i opfyldelse og lease en Porsche!
Test hestekræfterne på motorvejen eller tag cabrioleten på stranden en varm sommerdag. Uanset hvor du tager din Porsche hen, garanterer vi, at køreglæden er i top.

Når du privatleaser en Porsche gennem Scanleasing, er der som standard ingen kilometerbegrænsning at bekymre sig om. Vi har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Vores kunder skal være trygge og tilfredse med aftalen, og derfor er gennemsigtighed en af vores vigtigste værdier.

For mange bilister er det en drøm at køre i en eksklusiv bil. Men med biler i millionklassen bliver det en bekostelig affære, som mange ikke har mulighed for at finansiere. Ved at lease frem for at købe bliver det pludseligt muligt at få adgang til biler i den dyre prisklasse. Med leasing er det også muligt at skifte bilen ud oftere og på den måde være sikret en bil, der altid passer til dine kørebehov.

Bestilling af Porsche

 Har du fundet din ultimative Porsche i udlandet, og mangler du blot at forhandle pris med forhandleren?
Vi hjælper gerne med forhandlingen, hjemtransporten, toldsyningen og danske nummerplader. 
Vi har et stort netværk af udenlandske forhandlere og en lang erfaring med hjemtagning af bestillingsbiler, så hos os er din hjemtagning i trygge hænder.
Læs mere om hjemtagning

Porsche

Porsche er kendt for eksklusive og populære biler. Med over 50 år på racerbanen har det tyske mærke placeret sig i eliten af sportsbiler. Brandet er især kendt for deres Porsche 911, som har gennemgået en stor udvikling gennem årene. Men Porsche byder også på mange andre modeller, der alle har hver deres unikke egenskaber. Uanset hvilken Porsche du leaser, kan du forvente en eksklusiv bil med masser af fart og hestekræfter.

Udover den klassiske 911 serie af sportsvogne i topklasse, så har Porsche haft stor succes med deres SUVer.
Porsche Cayenne er en af de mest stilrene og sikre modeller, der i høj grad har taget markedet med storm.
Med Cayennes øgede popularitet introducerede Porsche i 2014 deres SUV Macan. Macan er en smule mindre og billigere end Cayenne modellen.
Uanset om du er til en sports SUV eller en sportsvogn, så hjælper vi dig med at finde den.


Leasing ved Scanleasing

Scanleasing leaser til private og erhvervsdrivende. 
Vi tilbyder privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og SHORT-LEASING, hvormed vi sikrer os, at du kan få en leasingaftale, som passer til netop dine ønsker og behov. 

Privatleasing gør det økonomisk muligt at køre en større bil, idet du som leasingtager lægger en lavere udbetaling sammenlignet med et traditionelt bilfinansiering. Yderligere er privatleasing den oplagte mulighed hvis du ønsker at skifte bil ofte, og dermed altid køre en nyere bil.

Erhvervsleasing giver virksomheden større finansielt råderum til andre investeringer, idet udbetalingen til firmabilen er lavere end hvis bilen skulle købes kontant. 
Erhvervsleasing giver desuden også fleksibel muligheder for at udskifte firmabilen ved behov.

Splitleasing er oplagt til medarbejdere, som kører mange erhvervskilometer, og som også ønsker at bruge bilen til privat kørsel. Ved splitleasing betaler arbejdstager for den private kørsel, mens arbejdsgiveren betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det medfører at arbejdstageren ikke bliver beskattet af firmabilen, netop fordi arbejdstageren selv betaler for den private kørsel. 
Vi rådgiver gerne om beskatning af firmabil ved splitleasing. 

SHORT-LEASING er din mulighed for at udleve din ultimative bildrøm. Hos Scanleasing kan du eksempelvis lease en Ferrari eller en Lamborghini i en uge og nyde den fornøjelsen, som sådanne luksusbiler medfører.
Læs mere om SHORT-LEASING

Hos Scanleasing finder du passionerede bilentusiaster med et solidt kendskab til branchen og specialistviden. 
Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få den optimale løsning.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.