Mercedes leasing - komfort og klasse

Vi fandt 11 biler til dig

Har vi ikke bilen du søger, finder vi den til dig.
Kontakt os for en uforpligtende snak.
Biler kan fremvises efter aftale. 

Kontakt os

Leasing af Mercedes

Mercedes-Benz er tysk kvalitet, når det er bedst.
Gennem næsten et helt århundrede er mærket kendt verden over som en producent, der skaber luksuriøse biler.
Daimler AG er firmaet bag Mercedes, og det er i særdeleshed kendt for deres driftssikkerhed, stabilitet og komfort.
Den høje komfort og sikkerhed er blot nogle af årsagerne til, at Mercedes er et godt valg, når du skal vælge din næste leasingbil.
Med tidløst design, lækkert interiør og motorer med masser af drivkraft får du en god køreoplevelse og stor køreglæde.

Hos Scanleasing har du mulighed for at vælge mellem håndplukkede modeller i vores vognpark. Vi har personbiler, 4-hjulstrækkere og sportsvogne. 

Mercedes - "Das beste oder nichts"

Mercedes er med sin komfort og høje driftsikkerhed en af de mest populære valg blandt professionelle chauffører - både til vare- og persontransport.
Trods bilernes store driftsikkerhed formår Mercedes-Benz at bevare det sportslige ydre og indre på deres biler.
Leasing af en Mercedes er derfor et oplagt valg både for erhverv og private, da du får en sikker bil med et klassisk udseende og høj driftsikkerhed.

Leasing af personbiler

Hvis du leder efter fornuftige og stilrene personbiler, så er du det helt rigtige sted.
Vi har både biler fra Mercedes i S, C og E-klasse, som tilbyder forskellige køreoplevelser.
Vores S-klasse er til dig, der sætter pris på komfort, et klassisk ydre og en stor køreglæde. Ved leasing af en S-klasse er du garanteret en bil, som er stilmæssigt gennemført både indvendig og udvendigt, så du oplever den samme glæde, hver gang du stiger ind.
Du får det flotte udseende fra en sportsvogn, men med mere plads.
Vores E og C-klasse modeller er mere rummelige end S-klassen og er derfor et godt valg, hvis du har behov for lidt ekstra plads.
Hvis du ønsker et større udvalg af klassiske personbiler, kan du også kigge på vores udvalg af BMW-modeller.

Med en 4-hjulstrækker fra Mercedes får du en stor og rummelig bil, der er stilmæssigt gennemført udvendigt og indvendigt.
Med sammenklappelige stole får du plads til at fragte alt du behøver og lidt ekstra. Den kraftige motor giver dig stor fremdrift.

Hvis du ønsker mere information omkring de forskellige modeller, så skal du blot klikke ind den ønskede model. Her kan du også se en række billeder af bilen.

Bestilling af Mercedes

På vores lager finder du en bred vifte af Mercedes-modeller, men har du fundet din næste Mercedes i udlandet, så hjælper vi gerne med hjemtagningen. 
Vi tilbyder at forhandle prisen med den udenlandske forhandler, at stå for hjemtransporten, toldsyningen og danske nummerplader. 
Vi har et stort netværk af udenlandske forhandlere og en lang erfaring med hjemtagning af bestillingsbiler, så hos os er din hjemtagning i trygge hænder. 
Læs mere om hjemtagning.


Leasing hos Scanleasing

Scanleasing leaser til private og erhvervsdrivende. 
Vi tilbyder privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og SHORT-LEASING, hvormed vi sikrer os, at du kan få en leasingaftale, som passer til netop dine ønsker og behov. 

Privatleasing gør det økonomisk muligt at køre en større bil, idet du som leasingtager lægger en lavere udbetaling sammenlignet med et traditionelt bilfinansiering. Yderligere er privatleasing den oplagte mulighed hvis du ønsker at skifte bil ofte, og dermed altid køre en nyere bil.

Erhvervsleasing giver virksomheden større finansielt råderum til andre investeringer, idet udbetalingen til firmabilen er lavere end hvis bilen skulle købes kontant. 
Erhvervsleasing giver desuden også fleksibel muligheder for at udskifte firmabilen ved behov.

Splitleasing er oplagt til medarbejdere, som kører mange erhvervskilometer, og som også ønsker at bruge bilen til privat kørsel. Ved splitleasing betaler arbejdstager for den private kørsel, mens arbejdsgiveren betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det medfører at arbejdstageren ikke bliver beskattet af firmabilen, netop fordi arbejdstageren selv betaler for den private kørsel. 
Vi rådgiver gerne om beskatning af firmabil ved splitleasing. 

SHORT-LEASING er din mulighed for at udleve din ultimative bildrøm. Hos Scanleasing kan du eksempelvis lease en Ferrari eller en Lamborghini i en uge og nyde den fornøjelsen, som sådanne luksusbiler medfører.
Læs mere om SHORT-LEASING


Hos Scanleasing finder du passionerede bilentusiaster med et solidt kendskab til branchen og specialistviden. 
Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få den optimale løsning.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.