Jaguar lease - find drømmebilen

Vi fandt 2 biler til dig

Har vi ikke bilen du søger, finder vi den til dig.
Kontakt os for en uforpligtende snak.
Biler kan fremvises efter aftale. 

Kontakt os

Jaguar leasing

Hos Scanleasing har du mulighed for at lease en Jaguar i netop den tidsperiode, som du ønsker. 
Du kan vælge at sæsonlease en Jaguar til de lune sommermåneder, du kan lease en Jaguar året rundt og som noget nyt kan du også short-lease en Jaguar i helt ned til en uge af gangen. 
Yderligere kan du lease nummerplader til din nuværende Jaguar, så du kun betaler afgift i de måneder, hvor du kører den. 

Jaguar på bestilling

I vores vognpark, finder du et begrænset udvalg af Jaguar-modeller, og det skyldes at vi foretrækker at hjemtage denne slags bil på bestilling, så du er sikret præcist den model, årgang og udstyrspakke, som du ønsker dig. 
Har du fundet din ultimative Jaguar i udlandet, og mangler du blot at forhandle pris med forhandleren?
Vi hjælper gerne med forhandlingen, hjemtransporten, toldsyningen og danske nummerplader. 
Vi har et stort netværk af udenlandske forhandlere og en lang erfaring med hjemtagning af bestillingsbiler, så hos os er din hjemtagning i trygge hænder. 
Læs mere om hjemtagning.


Leasing ved Scanleasing

Scanleasing leaser vi til private og erhvervsdrivende. 
Vi tilbyder privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og SHORT-LEASING, hvormed vi sikrer os, at du kan få en leasingaftale, som passer til netop dine ønsker og behov. 

Privatleasing gør det økonomisk muligt at køre en større bil, idet du som leasingtager lægger en lavere udbetaling sammenlignet med et traditionelt bilfinansiering. Yderligere er privatleasing den oplagte mulighed hvis du ønsker at skifte bil ofte, og dermed altid køre en nyere bil.

Erhvervsleasing giver virksomheden større finansielt råderum til andre investeringer, idet udbetalingen til firmabilen er lavere end hvis bilen skulle købes kontant. 
Erhvervsleasing giver desuden også fleksibel muligheder for at udskifte firmabilen ved behov.

Splitleasing er oplagt til medarbejdere, som kører mange erhvervskilometer, og som også ønsker at bruge bilen til privat kørsel. Ved splitleasing betaler arbejdstager for den private kørsel, mens arbejdsgiveren betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det medfører at arbejdstageren ikke bliver beskattet af firmabilen, netop fordi arbejdstageren selv betaler for den private kørsel. 
Vi rådgiver gerne om beskatning af firmabil ved splitleasing. 

SHORT-LEASING er din mulighed for at udleve din ultimative bildrøm. Hos Scanleasing kan du eksempelvis lease en Ferrari eller en Lamborghini i en uge og nyde den fornøjelsen, som sådanne luksusbiler medfører.
Læs mere om SHORT-LEASING.


Hos Scanleasing finder du passionerede bilentusiaster med et solidt kendskab til branchen og specialistviden. 
Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få den optimale løsning.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.