Leasing af BMW - Hvilken BMW er din drømmebil

Vi fandt 14 biler til dig

Har vi ikke bilen du søger, finder vi den til dig.
Kontakt os for en uforpligtende snak.
Biler kan fremvises efter aftale. 

Kontakt os

BMW leasing hos Scanleasing


Hos Scanleasing tilbyder vi dig en bred vifte af BMW-modeller og fleksible leasingløsninger.
Vi skræddersyer alle vores leasingaftaler, så de passer til netop dine ønsker og behov. Hos os kan du få en leasing periode på alt fra 1 uge til 3 år, og du kan få en sommer-aftale samt en vinter-aftale, så du kan køre sportsvogn om sommeren og 4-hjulstrukket om vinteren.

BMW modeller

Scanleasing har mange lækre BMW-modeller fra serie 1 til 6 til både fritids- og forretningsbrug samt sportsmodeller til fornøjelsesture.
Vores vognpark bliver løbende udskiftet med andre og nyere modeller. 
Har vi ikke den BMW, som du søger? Vi hjemtager gerne biler fra udlandet på bestilling, og via vores store netværk af udenlandske forhandlere kan vi finde netop den BMW, som du drømmer om. Vi finder den optimale årgang, kørte kilometer og din foretrukne udstyrspakke i tæt dialog med dig, og skræddersyer din leasingaftale så den matcher dine ønsker og behov samt biløkonomi. 
Læs mere om hjemtagning.

Fra serie 1 finder du bl.a. kompaktklassen, de har let styring i bytrafikken med sin fornuftige størrelse og tilbyder samtidig en god driftsøkonomi og atletiske ydeevne.
Trods den lille størrelse får du stadig BMW’s lækre features med både et udseende og en kabine, der afspejler tysk kvalitet og håndværk.

I serie 3 byder vi på bl.a. på BMW Touring, der fremviser skarpe køreegenskaber, en luksuriøs fornemmelse og muskuløse linjer. Serie 3 tilbyder god plads til både passagerer og bagage, og det er en af de mest solgte BMW serier. 

I BMW’s klasse 5 kan vi tilbyde en række Touring-modeller med stor køreglæde og høj komfort med rigelig plads på bagsædet og i bagagerummet.
Det er bilen med plads til familien, hvor de voksne også kan nyde turen. Klasse 5 giver også den nødvendige komfort til mange timer på vejen i forbindelse med erhvervskørsel, hvor god plads også kan være en nødvendighed.

Serie 6 eller Gran Turismo er luksuscoupéerne med et elegant og luksuriøst design, sporty interiør, der matcher den kraftige motor. De gode køreegenskaber frister også til en ekstra tur for fornøjelsens skyld.

Til sommerens største køreglæde kan vi tilbyde leasing af BMW’s cabriolet- og roadstermodeller. Med masser af motorkraft under hjelmen og et udseende, der nok skal vække opmærksomhed, er du rig mulighed for at få vind i håret.Dine muligheder for BMW-leasing

Scanleasing leaser BMW'er til private og erhvervsdrivende.
Vi tilbyder privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og SHORT-LEASING, hvormed vi sikrer os, at du kan få en leasingaftale, som passer til netop dine ønsker og behov.

Privatleasing gør det økonomisk muligt at køre en større bil, idet du som leasingtager lægger en lavere udbetaling sammenlignet med et traditionelt bilfinansiering. Yderligere er privatleasing den oplagte mulighed hvis du ønsker at skifte bil ofte, og dermed altid køre en nyere bil.

Erhvervsleasing giver virksomheden større finansielt råderum til andre investeringer, idet udbetalingen til firmabilen er lavere end hvis bilen skulle købes kontant. 
Erhvervsleasing giver desuden også fleksibel muligheder for at udskifte firmabilen ved behov.

Splitleasing er oplagt til medarbejdere, som kører mange erhvervskilometer, og som også ønsker at bruge bilen til privat kørsel. Ved splitleasing betaler arbejdstager for den private kørsel, mens arbejdsgiveren betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det medfører at arbejdstageren ikke bliver beskattet af firmabilen, netop fordi arbejdstageren selv betaler for den private kørsel. 
Vi rådgiver gerne om beskatning af firmabil ved splitleasing.

SHORT-LEASING er din mulighed for at udleve din ultimative bildrøm. Hos Scanleasing kan du eksempelvis lease en Ferrari eller en Lamborghini i en uge og nyde den fornøjelsen, som sådanne luksusbiler medfører.


Hos Scanleasing finder du passionerede bilentusiaster med et solidt kendskab til branchen og specialistviden.
Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få den optimale løsning.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.